“Företagsbyrån ligger i framkant när det gäller digitalisering”

 

Ronny Lindström, grundare och ägare

Bild på Ronny

Bärgarn Ab erbjuder bärgningstjänster på Åland och sedan en tid tillbaka även i Pargas. Företaget startade sin verksamhet år 2008 med en enda bärgningsbil men har sedan dess expanderat till att ha sex bilar och tre heltidsanställda. Bärgarn har som mål att ge sina kunder snabb och professionell service dygnet runt. För att kunna fokusera på sin kärnverksamhet valde Bärgarn att anlita Företagsbyrån för att sköta om delar av sin ekonomiadministration.

 

Företagsbyrån hjälper till med bokföring, reskontraarbete, löneräkning samt är en viktig del i vår faktureringsprocess. Idag är min fakturerings- och kundreskontraprocess till stora delar baserad på manuellt arbete, vilket gör det onödigt arbetsdrygt. Tillsammans med Företagsbyrån har ett projekt startats upp med målet att hitta en faktureringslösning som stödjer mina chaufförer, snabbar upp flödet från order till faktura och förhoppningsvis även sparar pengar i slutändan.

 

Att Företagsbyrån använder sig av moderna digitala verktyg, som till exempel e-kvitto appen, gör bland annat att jag kan hantera kvitton direkt från bilen och dessutom har det inneburit en minskad hantering och förvaring av papper och mappar. Som arbetsgivare känns det tryggt och smidigt att våra löner hanteras av Företagsbyrån.

Ronny berättar att han är mycket nöjd med samarbetet med Företagsbyrån, som han upplever som smidigt och tryggt. Han får snabb återkoppling när han har frågor och en kundansvarig som han fått bra personkemi med. Ronny uppskattar att Företagsbyrån ligger i framkant vad gäller digitalisering och att det känns tryggt att ha outsourcat delar av sin ekonomiadministration. Ronny berättar att han även rekommenderat Företagsbyrån till andra företag som behöver hjälp med sin ekonomiadministration.

 

Bärgarn Ab och Företagsbyrån är ett exempel på företag som har hittat en bra lösning för att samarbeta och skapa trygghet. Genom att anlita oss kan Bärgarn Ab koncentrera sig på det de gör bäst: att bärga bilar.

Till Bärgarns hemsida

Vi hjälper till om du vill komma i kontakt med oss gällande bokföring eller lönefrågor!

Camilla Norrgrann

Redovisningsspecialist (Bokföring)

+358 18 29966camilla.norrgrann@foretagsbyran.ax

Niklas Ehn

Affärsutvecklare (Bokföring/löner)

+358 18 29934niklas.ehn@foretagsbyran.ax

Annika Nyman

Lönespecialist (Löner)

+358 18 29913annika.nyman@foretagsbyran.ax