Våra tjänster

Företagsbyrån – Bokföring och löneadministration från Åland

Företagsbyrån är en pålitlig partner för bokföring och löneadministration på Åland. Vi är erbjuder en komplett lösning för alla dina ekonomiska behov, oavsett om du är liten eller stor, företagare eller privatperson, sammanslutning eller förening.

I våra team arbetar erfarna konsulter som tar hand om din bokföring, fakturering, löneräkning, skatter, bokslut, deklaration och mycket mer. Vi kan också ge dig råd och tips om hur du kan utveckla din verksamhet och optimera din ekonomi.

Med oss som din samarbetspartner får du mer tid över för din kärnverksamhet, samtidigt som du har koll på din ekonomi. Du får också tillgång till moderna digitala lösningar som förenklar din arbetsvardag och gör din ekonomihantering enkel och smidig.

Som en auktoriserad redovisningsbyrå kan du vara trygg med att din bokföring sköts av redovisnings- och lönekonsulter med breda branschkunskaper. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företagare i olika branscher med deras bokföring.

Kontakta oss redan idag för ett samtal eller offert och låt oss bli din bokföringsbyrå! Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Ta kontakt
  • Aktiebolag

  • Personbolag

  • Enskilda näringsidkare

  • Lantbrukare

  • Privatpersoner

  • Föreningar

Kennet Berndtsson, SkogAx:

”Jag litar fullständigt på er. Men jag behöver också själv kunna följa med”

SkogAx är ett relativt nytt bolag på den åländska skogs och virkesmarknaden. Företaget som grundades under 2018 och sedan dess drivs av Kennet Berndtsson har som huvudsaklig verksamhet att köpa timmer och massaved från åländska skogsägare. Utöver detta erbjuder Kennet rådgivning, värdering och utför skogsdeklarationer.

Ronny Lindström, Bärgarn:

”Företagsbyrån ligger i framkant när det gäller digitalisering”

Bärgarn Ab erbjuder bärgningstjänster på Åland och sedan en tid tillbaka även i Pargas. Företaget startade sin verksamhet år 2008 med en enda bärgningsbil men har sedan dess expanderat till att ha sex bilar och tre heltidsanställda. Bärgarn har som mål att ge sina kunder snabb och professionell service dygnet runt. För att kunna fokusera på sin kärnverksamhet valde Bärgarn att anlita Företagsbyrån för att sköta om delar av sin ekonomiadministrationen.

Bild på Ronny