Etablering eller anställda i Finland?

Vi är här för att underlätta din övergång till affärslivet i Finland. Med vår position mitt mellan Sverige och Finland, har vi blivit experter på att bygga broar för företag mellan dessa två länder. Vi erbjuder tjänster inom bokföring och lönehantering samt hjälp med myndighetskontakt och inlämning av skattedeklarationer elller andra anmälningar. Vi tillhandahåller även affärssystem som täcker de allra flesta behoven.

I dagens allt mer digitala arbetsmiljö arbetar de anställda allt mer på distans och även från andra länder. Vi har kunskap om internationella lönesituationer och kan hjälpa dig att navigera i denna komplexa miljö om din anställde väljer att jobba från Åland eller övriga Finland.

Språkbarriär? Inga problem! Vi vet att språket kan vara en utmaning när man gör affärer i ett nytt land. I våra team talar vi både svenska och finska, vilket gör oss till en tillförlitlig partner i överbryggningen av eventuella språkbarriärer.

Skatte- och bokföringsregler Att navigera i Finlands skatte- och bokföringslagar kan vara komplicerat, men du behöver inte göra det på egen hand. Vårt team av erfarna bokförare står redo att hjälpa dig att förstå och följa dessa regler, vilket minimerar risken för misstag och feltolkningar.

Vi är här för dig Oavsett om du redan driver ett företag i Finland eller bara överväger möjligheten, är vi här för att stödja dig. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan underlätta din verksamhet i Finland.

  • Internationella situationer

    Vi hjälper till med löner

  • Redovisning