Företagsbyråns nya varumärkesprofil

31 okt. 2023

Allmänt

I år firar vi på Företagsbyrån ett stort jubileum. Vi har varit verksamma i 50 år och har under den tiden byggt upp ett starkt rykte som en pålitlig och professionell redovisningsbyrå. Vi har alltid satt kunskap och kvalitet i fokus och levererat tjänster som möter våra kunders behov och förväntningar.

Vi är stolta över vår historia, men vi blickar också framåt. Vi vill fortsätta att utvecklas och förbättras, och därför har vi skapat en ny varumärkesprofil som speglar vår vision och våra värderingar. Vår nya profil visar att vi är moderna, digitala och personliga.

Moderna innebär att vi följer de senaste trenderna och innovationerna inom redovisningsbranschen. Vi använder oss av smarta lösningar och system som gör vårt arbete effektivt och säkert. Vi håller oss uppdaterade om lagar, regler och förändringar som påverkar vår verksamhet och våra kunder.

Digitala innebär att vi erbjuder digitala tjänster som gör det enkelt och smidigt för våra kunder att samarbeta med oss och är i framkant vad gäller innovativa lösningar inom redovisningsbranschen.

Personliga innebär att vi bryr oss om våra kunder och ger dem individuell service. Vi lyssnar på deras önskemål och behov, och ger dem skräddarsydda lösningar som passar deras verksamhet. Vi är engagerade, tillgängliga och flexibla, och har ett nära och långsiktigt samarbete med våra kunder.

Vi hoppas att ni gillar vår nya varumärkesprofil lika mycket som vi gör. Vi vill tacka er för ert förtroende och ert stöd under de senaste 50 åren, och vi ser fram emot att fortsätta att vara er samarbetspartner i många år framöver!

 

Företagsbyråns logo