“Delägarskapet gör att jag känner mig delaktig i företagets framgång och utveckling!"

- Camilla Norrgrann, Redovisningsspecialist

Jag heter Camilla och jag har jobbat på Företagsbyrån sedan 2010. Jag började som redovisningskonsult och jobbar nu som redovisningsspecialist. Jag fick tips av en anställd på Företagsbyrån att de sökte en tjänst och kontaktade Personalchefen. Jag var intresserad av att jobba på Företagsbyrån eftersom det är ett stort och väletablerat företag som jag hade hört mycket bra om.

I mitt arbete som redovisningsspecialist har jag flera olika ansvarsområden: jag är stöd till teamledare och övriga redovisningskonsulter i svårare bokföringsfrågor, håller interna skolningar, skriver manualer och instruktioner, är med och utvecklar nya och förbättrade arbetsrutiner och processer, tar emot nya kunder och har även en egen kundportfölj.

Det jag tycker mest om med mitt jobb är att det är varierat och lärorikt. Jag får jobba med många olika typer av kunder och frågor. Jag får också lära mig nya saker hela tiden och utveckla mina kunskaper inom redovisning, bokföring och kundrådgivning. Vi har en god stämning på kontoret och kompetent personal och hjälper varandra när det behövs.

Det jag uppskattar mest med Företagsbyrån som arbetsgivare är att de ger mig möjlighet att bli aktieägare i företaget. Det gör att jag känner mig delaktig i företagets framgång och utveckling. De ger mig också bra personalförmåner som lunchkuponger, massage, friskvårdstimme, hälsovård och subventionerad friskvård.

Är du noggrann och strukturerad, söker utmaningar och vill lära dig nytt, ha varierande arbetsuppgifter och bra arbetskollegor, sök jobb på Företagsbyrån!

 

Vill du också bli en del av vårt vinnande team?

Vår verksamhet växer och vi behöver ständigt förstärka med drivna och engagerade medarbetare som vill hjälpa oss att fortsätta utvecklas. Vi söker dig med erfarenhet men också dig som är ny inom branschen och som är intresserad av att lära dig. Hos oss finns både lång erfarenhet samt hög kompetens och som ny erbjuds självklart en bra introduktion samt de utbildnignar som krävs för jobbet. Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Lämna in din fritt formulerade intresseansökan så lovar vi att återkomma!