"Jag tackade ja utan att tveka!"

- Triinu Ainas, Redovisningsassistent

“Jag heter Triinu och jag har jobbat på Företagsbyrån sedan våren 2023. Jag började som redovisningsassistent efter att jag hade utbildat mig till merkonom på Ålands Gymnasium. Jag hade satt upp ett mål att jobba på Företagsbyrån eftersom det är ett stort och väletablerat företag som jag hade hört mycket gott om. Jag fick möjlighet att göra min praktik på Företagsbyrån och jag kände direkt att det var en bra arbetsplats med trevliga kollegor. Jag fick ett så bra intryck av företaget och kollegorna att jag ville fortsätta jobba där. Jag fick erbjudande om tillsvidareanställning och jag sa ja utan att tveka.

I mitt arbete som redovisningsassistent har jag ansvar för kund- och leverantörsfakturor, ser över kundernas mejl och hjälper bokförarna med deras dag . Jag hjälper också bokförarna med deras arbete så att allt går smidigt för kunderna. så tar jag hand om kund- och leverantörsfakturor, ser över kundernas mejl och hjälper bokförarna med deras dag så att allt jobb, för kunderna, skall gå så smidigt som möjligt.

Det jag tycker mest om med mitt jobb är att jag får lära mig nya saker, utvecklas i min karriär och ha roligt på jobbet. Jag får ständigt nya utmaningar och problem att lösa. Det som gör mitt jobb extra kul är mina kollegor som är både kunniga och roliga. Vi har en god stämning på kontoret och hjälper varandra när det behövs.

Det jag uppskattar mest med Företagsbyrån som arbetsgivare är att de tar hand om sina anställda, arrangerar roliga events för teambuilding och ger oss möjlighet att delta i aktiviteter utanför jobbet.

OM du är redo för att utmanas och utvecklas så är Företagsbyrån helt rätt. Man får också jobba med trevliga och väldigt kunniga kollegor inom alla områden”.

Vill du också bli en del av vårt vinnande team?

Vår verksamhet växer och vi behöver ständigt förstärka med drivna och engagerade medarbetare som vill hjälpa oss att fortsätta utvecklas. Vi söker dig med erfarenhet men också dig som är ny inom branschen och som är intresserad av att lära dig. Hos oss finns både lång erfarenhet samt hög kompetens och som ny erbjuds självklart en bra introduktion samt de utbildnignar som krävs för jobbet. Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Lämna in din fritt formulerade intresseansökan så lovar vi att återkomma!