"Jag har både kompetenta och roliga kollegor!"

- Maria Svedmark, Lönespecialist

“Jag heter Maria och jag har jobbat på Företagsbyrån sedan 2019. Jag började som löneadministratör och blev sedan lönespecialist. Efter att jag hade jobbat nästan femton år på samma ställe ville jag ha nya utmaningar så därför sökte jag mig till Företagsbyrån.

I mitt arbete som löneadministratör och lönespecialist har jag ansvar för flera kunder och deras löner, skatter och administration. Jag behandlar lönematerial från kund och lägger in i löneprogrammet. Jag är också ett stöd till mina kolleger och kunder i svårare lönefrågor. Jag har daglig kontakt med kunder, kollegor och myndigheter via telefon, mejl eller möten. Jag jobbar med många olika typer av kunder och lönefrågor som gör mitt arbete varierat och intressant.

Det jag tycker mest om med mitt jobb är att det är utmanande och lärorikt. Jag får ständigt nya frågor och problem att lösa. Jag får också lära mig nya saker hela tiden och utveckla mina kunskaper inom löner, skatter och administration. Det som gör mitt jobb extra kul är mina kollegor som är både kompetenta och roliga. Vi har jättebra stämning på kontoret och hjälper varandra när det behövs.

Det jag uppskattar mest med Företagsbyrån som arbetsgivare är att de visar uppskattning mot oss i personalen och att de följer med utvecklingen. Du som gillar högt arbetstempo och söker ett jobb där man har möjlighet att utvecklas och få nya utmaningar ska absolut söka dig till oss!”

 

Vill du också bli en del av vårt vinnande team?

Vår verksamhet växer och vi behöver ständigt förstärka med drivna och engagerade medarbetare som vill hjälpa oss att fortsätta utvecklas. Vi söker dig med erfarenhet men också dig som är ny inom branschen och som är intresserad av att lära dig. Hos oss finns både lång erfarenhet samt hög kompetens och som ny erbjuds självklart en bra introduktion samt de utbildnignar som krävs för jobbet. Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Lämna in din fritt formulerade intresseansökan så lovar vi att återkomma!