"Vår styrka är vårt team!"

- Patricia Söderdahl, Lönekonsult

Jag heter Patricia och jag är Lönekonsult på Företagsbyrån. Jag har varit här sen hösten 2022, efter att jag hade sökt en ny utmaning i min karriär. Jag hade jobbat i 30 år hos samma arbetsgivare och ville prova något nytt och spännande. Jag har alltid tyckt om att arbeta i team och dela mina kunskaper med andra, så när jag såg en annons om en tjänst som Lönekonsult på Företagsbyrån blev jag genast intresserad.

Mitt arbete består av att registrera och hantera lönematerial för våra kunder, rapportera uppgifter till inkomstregistret, skicka ut lönebesked och vara tillgänglig för frågor och support via mail och telefon. Det roligaste med mitt jobb är att jag får arbeta med så många kompetenta och trevliga kollegor. Vi har ett starkt löneteam som alltid stöttar och hjälper varandra. Jag lär mig något nytt varje dag och får utvecklas i min roll.

Företagsbyrån är en arbetsgivare som bryr sig om sin personal och visar uppskattning på olika sätt. Vi får till exempel frukt varje dag, kaffebröd varje vecka och möjlighet att utnyttja friskvård en timme i veckan på arbetstid. Det finns också en god kommunikation mellan personalen och ledningen, där vi får ge feedback och komma med förslag på förbättringar. Vi har också regelbundna personalevent där vi umgås och har kul tillsammans.

Om du vill jobba i ett härligt gäng med olika personligheter och erfarenheter, där du får utmanas och växa i din roll, då ska du söka jobb på Företagsbyrån. Vi är ett team som har roligt på jobbet och som levererar hög kvalitet till våra kunder. Vår styrka är vårt team!

Vill du också bli en del av vårt vinnande team?

Vår verksamhet växer och vi behöver ständigt förstärka med drivna och engagerade medarbetare som vill hjälpa oss att fortsätta utvecklas. Vi söker dig med erfarenhet men också dig som är ny inom branschen och som är intresserad av att lära dig. Hos oss finns både lång erfarenhet samt hög kompetens och som ny erbjuds självklart en bra introduktion samt de utbildnignar som krävs för jobbet. Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Lämna in din fritt formulerade intresseansökan så lovar vi att återkomma!