"Jag uppskattar att min arbetsgivare är så flexibel"

- Ulrika Lindberg, Teamledare för backofficeteamet

“Jag heter Ulrika och jag har jobbat på Företagsbyrån sedan 2013. Jag började som kundansvarig redovisare efter att jag hade utbildat mig till merkonom på Ålands Gymnasium. Jag har alltid tyckt att bokföring är spännande och inte bara siffror på ett papper. Jag fick chansen att jobba med det jag brinner för trots att jag inte hade så mycket praktisk erfarenhet.

Idag är jag teamledare för ett team på sju personer och jag har också ansvar för mina egna kunder. Jag har ett varierat arbete där jag sköter om bokföring, avstämningar och kundkontakt. Jag har också nära samarbete med mitt team och stöttar dem i deras arbete. Vi har regelbundna möten och avstämningar där vi delar kunskap och erfarenheter.

Det bästa med mitt jobb är att jag får lära mig nya saker varje dag och att jag har fantastiska kollegor som hjälper mig när jag behöver det. Jag känner mig aldrig ensam i mitt arbete utan jag vet att jag har ett starkt team bakom mig. Jag uppskattar också att min arbetsgivare är flexibel och anpassar sig efter mina behov. Jag kan kombinera ett ansvarsfullt arbete med mitt liv som ensamstående mamma.

Om du funderar på att söka jobb på Företagsbyrån så skulle jag säga: Gör det! Det är ett roligt och utmanande arbete där du får utvecklas som redovisare och som person. Du får också arbeta med trevliga kunder och kollegor som gör ditt arbete meningsfullt. Företagsbyrån är ett företag som bryr sig om sin personal och erbjuder bra utbildningar och förmåner.”

Vill du också bli en del av vårt vinnande team?

Vår verksamhet växer och vi behöver ständigt förstärka med drivna och engagerade medarbetare som vill hjälpa oss att fortsätta utvecklas. Vi söker dig med erfarenhet men också dig som är ny inom branschen och som är intresserad av att lära dig. Hos oss finns både lång erfarenhet samt hög kompetens och som ny erbjuds självklart en bra introduktion samt de utbildnignar som krävs för jobbet. Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Lämna in din fritt formulerade intresseansökan så lovar vi att återkomma!