"Jag har känt mig välkommen redan från första dagen."

- Hille Helts, Lönekonsult

Från praktikant till fast anställning

Jag heter Hille och jag har jobbat på Företagsbyrån sedan våren 2022. Jag började som praktikant på löneavdelningen efter att jag hade utbildat mig till Merkonom på Axxell Karis. Jag hade sökt praktikplats på Företagsbyrån men fick först nej eftersom det var många sökande. Jag gav inte upp utan frågade igen om det fanns någon plats ledig och fick då chansen att göra min praktik på Företagsbyrån. Jag trivdes så bra att jag fick sommarjobb som junior lönekonsult och sedan fast anställning som lönekonsult.

I mitt arbete som lönekonsult har jag ansvar för flera kunder och deras löner, skatter och administration. Jag sköter om löneanmälningar till inkomstregistret och ansöker om ersättningar från FPA. Jag har också kontakt med kunder, kollegor och myndigheter via telefon, mejl eller möten. Jag jobbar med många olika företag och kollektivavtal som gör mitt arbete varierat och intressant.

Det jag tycker mest om med mitt jobb är att det är utmanande och lärorikt. Jag får ständigt nya frågor och problem att lösa. Det som gör mitt jobb extra kul är att det aldrig blir rutin och att jag utvecklas varje dag. Det jag uppskattar mest med Företagsbyrån som arbetsgivare är att de bryr sig om sina anställda och jag har känt mig välkommen redan från första dagen.

Företagsbyrån erbjuder bra karriärmöjligheter så sök jobb hos oss!

 

Vill du också bli en del av vårt vinnande team?

Vår verksamhet växer och vi behöver ständigt förstärka med drivna och engagerade medarbetare som vill hjälpa oss att fortsätta utvecklas. Vi söker dig med erfarenhet men också dig som är ny inom branschen och som är intresserad av att lära dig. Hos oss finns både lång erfarenhet samt hög kompetens och som ny erbjuds självklart en bra introduktion samt de utbildnignar som krävs för jobbet. Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Lämna in din fritt formulerade intresseansökan så lovar vi att återkomma!