"Jag får växa både som redovisare och som person!"

- Christoffer Eriksson, Redovisningskonsult

Jag heter Christoffer och jag har jobbat på Företagsbyrån i drygt nio år. Jag fick kontakt med Företagsbyrån genom en jobbmässa som anordnades av AMS i Sittkoff. Jag hade precis utbildat mig till Företagsekonom på Yrkeshögskolan och var intresserad av att jobba med bokföring. Jag skickade in en intresseanmälan och blev kallad till intervju. Jag fick ett bra intryck av företaget och blev glad när jag fick erbjudande om anställning.

I mitt arbete som redovisare har jag ansvar för flera kunder och deras bokföring, löner, skatter och administration. Jag har också andra uppgifter som till exempel skattegränshantering och bygganmälningar. Jag har daglig kontakt med kunder, kollegor och myndigheter via telefon, mejl eller möten. Jag är också handledare för praktikanter och ordförande i Företagsbyråns tävlingskommitté som arrangerar roliga tippningstävlingar bland personalen.

Det jag gillar mest med mitt jobb är att det är varierat och utvecklande. Jag får jobba med många olika typer av kunder och frågor. Jag får också lära mig nya saker hela tiden och utveckla mina kunskaper inom företagsekonomi. Det som gör mitt jobb extra roligt är mina kollegor som är hjälpsamma och kompetenta.

Det jag värdesätter mest med Företagsbyrån som arbetsgivare är att de är flexibla och lyhörda. De ger mig tillgång till de resurser jag behöver för att göra ett bra jobb.

Om du funderar på att söka jobb på Företagsbyrån så skulle jag säga: Tveka inte! Det är ett stimulerande och givande arbete där du får möjlighet att växa som redovisare och som person. Du får också jobba med fantastiska kunder och kollegor som gör ditt arbete både roligt och meningsfullt. Företagsbyrån är ett företag som tar hand om sin personal och ger dem bra villkor och förmåner.

Vill du också bli en del av vårt vinnande team?

Vår verksamhet växer och vi behöver ständigt förstärka med drivna och engagerade medarbetare som vill hjälpa oss att fortsätta utvecklas. Vi söker dig med erfarenhet men också dig som är ny inom branschen och som är intresserad av att lära dig. Hos oss finns både lång erfarenhet samt hög kompetens och som ny erbjuds självklart en bra introduktion samt de utbildnignar som krävs för jobbet. Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Lämna in din fritt formulerade intresseansökan så lovar vi att återkomma!